Duivenoverlast

Duivenoverlast Op aanvraag
E-Mail
Vraag


Duivenoverlast Zo werken wij met een drijfsysteem door middel van roofvogels, vallen, speciale netten, afschrikapparatuur…. Ons systeem is uniek in België en niet zonder resultaat. Meerdere gemeenten en bedrijven doen reeds beroep op ons om hun duivenprobleem aan te pakken. Wat gebeurd er nu met die duiven kan u denken. Wel, de duiven die geringd zijn worden teruggeschonken (kosteloos) aan de duivenbond. Dit gebeurd door de samenwerking met een verzamelpunt, waar de duiven gecontroleerd worden en de eigenaar ervan op de hoogte gebracht wordt. De niet geringde duiven worden verzameld en eenmaal per maand worden deze door een veearts op een diervriendelijke manier verwijderd. Tevens neemt onze veearts hier dan enkele exemplaren van mee voor autopsie. Zo kunnen wij, en onze klanten, onmiddellijk ingrijpen mocht er enige ziekte zitten in de verwilderde duiven in hun regio. Onze ervaring op gebied van duivenoverlast is dan ook al zo groot dat we voor iedereen een oplossing kunnen bieden. Voor de prijzen vragen wij U contact op te nemen met de valkerij.

Zo werken wij met een drijfsysteem door middel van roofvogels, vallen, speciale netten, afschrikapparatuur…. Ons systeem is uniek in België en niet zonder resultaat. Meerdere gemeenten en bedrijven doen reeds beroep op ons om hun duivenprobleem aan te pakken.
Wat gebeurd er nu met die duiven kan u denken. Wel, de duiven die geringd zijn worden teruggeschonken (kosteloos) aan de duivenbond. Dit gebeurd door de samenwerking met een verzamelpunt, waar de duiven gecontroleerd worden en de eigenaar ervan op de hoogte gebracht wordt. De niet geringde duiven worden verzameld en eenmaal per maand worden deze door een veearts op een diervriendelijke manier verwijderd. Tevens neemt onze veearts hier dan enkele exemplaren van mee voor autopsie. Zo kunnen wij, en onze klanten, onmiddellijk ingrijpen mocht er enige ziekte zitten in de verwilderde duiven in hun regio.

Onze ervaring op gebied van duivenoverlast is dan ook al zo groot dat we voor iedereen een oplossing kunnen bieden.

Voor de prijzen vragen wij U contact op te nemen met de valkerij.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Valkerij Ardanwen
Brusselsesteenweg 511
9402 Meerbeke
Ligging

Tel. 0477 24 93 59
Fax. 054 25 13 69
Email: info@valkerij-ardanwen.com
Valkerij Ardanwen Valkerij Ardanwen - facebook